What's new
US Message Board 🦅 Political Discussion Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

update question....

Dan

Senior Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
3,928
Reaction score
159
Points
48
Location
Aiken, SC
How come you can't have a text link anymore? Whenever I try to put in a link, it automatically just displays the URL.
 

jimnyc

...
Joined
Aug 28, 2003
Messages
16,045
Reaction score
260
Points
83
Location
New York
Dan said:
How come you can't have a text link anymore? Whenever I try to put in a link, it automatically just displays the URL.

What is it that you want to display other than the URL? A url IS a text link, but I must be confused.
 
OP
Dan

Dan

Senior Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
3,928
Reaction score
159
Points
48
Location
Aiken, SC
I don't know what you call it, exactly. Like, when you put a link in, instead of displaying the URL, it displays whatever you typed in. Before, when you hit the link button, it would say 'Please enter the text you would like your link to display (optional)' or something like that, then it would say 'Please enter the URL'. Now it just says 'Please enter the URL'.

The reason I want to be able to display text links is silly, I just like to embed links into my posts such as 'Check THIS out' with 'THIS' being the link, not 'Check this out: http://yo.mama.com/whatever/3948' y'know?
 

jimnyc

...
Joined
Aug 28, 2003
Messages
16,045
Reaction score
260
Points
83
Location
New York
Dan said:
I don't know what you call it, exactly. Like, when you put a link in, instead of displaying the URL, it displays whatever you typed in. Before, when you hit the link button, it would say 'Please enter the text you would like your link to display (optional)' or something like that, then it would say 'Please enter the URL'. Now it just says 'Please enter the URL'.

The reason I want to be able to display text links is silly, I just like to embed links into my posts such as 'Check THIS out' with 'THIS' being the link, not 'Check this out: http://yo.mama.com/whatever/3948' y'know?

Gotcha now. I guess we did lose that with the upgrade, but you can still do it manually. Here's an example:

Code:
<p><a href="http://www.yahoo.com">Click here for free porn!</a></p>

To get that to come up you would type this:

PHP:
<p><a href="http://www.yahoo.com">Click here for free porn!</a></p>

In other words, you would need to use html code instead of relying on the board to add the code for you. Let me look through the back end and see if there's a way to get it the old way.
 

jimnyc

...
Joined
Aug 28, 2003
Messages
16,045
Reaction score
260
Points
83
Location
New York
Here's an easier way, Dan. Write what you want to appear, then highlight that text, THEN click on the insert link icon. Hit enter when done and voila!
 
OP
Dan

Dan

Senior Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
3,928
Reaction score
159
Points
48
Location
Aiken, SC
:thup:
 

USMB Server Goals

Total amount
$200.00
Goal
$350.00

Most reactions - Past 7 days

Forum List

Top