Question

Discussion in 'Computers' started by Meister, Jun 30, 2012.

  1. Meister
    Offline

    Meister Platinum Member Supporting Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    25,937
    Thanks Received:
    8,103
    Trophy Points:
    493
    Location:
    Conservative part of the Northwest
    Ratings:
    +8,116
    I have sound to my music library on my computer. But, in the last week I've noticed that I have no sound when I pull up a youtube video. Any thoughts on why?:confused:
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Luissa
    Offline

    Luissa Annoying Customer Supporting Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    43,190
    Thanks Received:
    5,594
    Trophy Points:
    1,785
    Location:
    TARDIS
    Ratings:
    +5,665
    You use google chrome?
     
  3. Meister
    Offline

    Meister Platinum Member Supporting Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    25,937
    Thanks Received:
    8,103
    Trophy Points:
    493
    Location:
    Conservative part of the Northwest
    Ratings:
    +8,116
    yes
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. Luissa
    Offline

    Luissa Annoying Customer Supporting Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    43,190
    Thanks Received:
    5,594
    Trophy Points:
    1,785
    Location:
    TARDIS
    Ratings:
    +5,665
  5. Luissa
    Offline

    Luissa Annoying Customer Supporting Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    43,190
    Thanks Received:
    5,594
    Trophy Points:
    1,785
    Location:
    TARDIS
    Ratings:
    +5,665
    or maybe update your flash player..

    Also right click on the video, go into adobe flasher, click on used hardware acceleration or actually uncheck the box.
     
  6. Meister
    Offline

    Meister Platinum Member Supporting Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    25,937
    Thanks Received:
    8,103
    Trophy Points:
    493
    Location:
    Conservative part of the Northwest
    Ratings:
    +8,116
    Thank you Luissa
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. Ringel05
    Offline

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    41,706
    Thanks Received:
    8,300
    Trophy Points:
    2,030
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19,141
  8. Dante
    Offline

    Dante On leave Supporting Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    52,463
    Thanks Received:
    3,325
    Trophy Points:
    1,825
    Location:
    On leave
    Ratings:
    +6,058
    hmmmm, did it work? It may just be your pc settings.
     
  9. Luissa
    Offline

    Luissa Annoying Customer Supporting Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    43,190
    Thanks Received:
    5,594
    Trophy Points:
    1,785
    Location:
    TARDIS
    Ratings:
    +5,665
    Try what I said in the post above this one first. And you can thank my friend. LOL

    When this stuff happens to me I call him.
     

Share This Page