need modem help!

Discussion in 'Computers' started by Dan, Nov 27, 2004.

  1. Dan
    Offline

    Dan Senior Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,928
    Thanks Received:
    156
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Aiken, SC
    Ratings:
    +157
    Hey, hopefully, someone can help me out.

    I just got a new laptop, and I want to hook it up to the internet. However, our ISP is AOL and I hate their software. I want to set up a connection without using their software, so I went to control panel, then set up a new connection. Problem is, it's asking me for a 'domain'. I don't have a clue what this is or how I could find out what it was. Or maybe that's not even why it's not working, i don't know. Whenever I try to connect, it doesn't work, then when I go back to control panel, my password is way longer than it's supposed to be. Someone help, please!
     
  2. eric
    Online

    eric Guest

    Ratings:
    +0
    Dan,

    Aol is not just an ISP, it is a hybrid proxy, and you must use their software to connect. Once connected then you can use IE or Firefox. I despise AOL and their bloated software, they just plain suck.
     
  3. jimnyc
    Offline

    jimnyc ...

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    10,113
    Thanks Received:
    244
    Trophy Points:
    83
    Location:
    New York
    Ratings:
    +246
    Modem? AOL? BwaaAHahHAhAHHAHaHAHAhAH! :laugh:

    Just kidding, had to do that, I hate AOHell!
     
  4. janeeng
    Online

    janeeng Guest

    Ratings:
    +0
    Hey Dan,

    Just give me the laptop and your troubles are over! :cof:
     
  5. Mr. P
    Offline

    Mr. P Senior Member

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Messages:
    11,329
    Thanks Received:
    618
    Trophy Points:
    48
    Location:
    South of the Mason Dixon
    Ratings:
    +618
    Get rid of AOL Dan...then ya have hope.
     
  6. 007
    Offline

    007 Charter Member Supporting Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    38,328
    Thanks Received:
    7,858
    Trophy Points:
    1,130
    Ratings:
    +11,894
    Had AT&T dial up here for a short time. Got Charter High Speed Cable hooked up today.

    Dump all dial up Dan. Get cable. You'll kick yourself for ever using dial up... ESPECIALLY AOL. Have fun trying to get all that crap "uninstalled" when your done with them. They're frickin' hackers.
     
  7. Dan
    Offline

    Dan Senior Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,928
    Thanks Received:
    156
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Aiken, SC
    Ratings:
    +157
    No offense taken, I frickin' hate AOL myself, but it breaks down like this:

    Other ISP or Cable: $20 and up
    AOL: Completely free (for me)

    Eventually, I'd like to get cable, but it's not a necessity at the moment. We have a bunch of T3's at school I use every day between classes, anyway.

    Thanks for your help, though, guys. I guess I'll just install AOL and hope for the best.
     

Share This Page