clicking an up arrow on a threaded post used to take you to that post.

Discussion in 'Announcements and Feedback' started by Slyhunter, Oct 12, 2017.

  1. monkrules
    Offline

    monkrules Silver Member

    Joined:
    Aug 8, 2017
    Messages:
    1,841
    Thanks Received:
    200
    Trophy Points:
    90
    Ratings:
    +1,351
    It still works for me. I clicked on the arrows in both of the quotes included in your post (Slyhunter & monkrules), two times each. And I was immediately taken to the post quoted.

    The forum is now working well, too (loading pages quickly).
     
  2. bear513
    Offline

    bear513 Diamond Member

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Messages:
    48,538
    Thanks Received:
    6,273
    Trophy Points:
    1,830
    Ratings:
    +31,916

    Lol, I have been on here like 5 years I never paid attention
     
    • Agree Agree x 1
  3. Slyhunter
    Offline

    Slyhunter Gold Member

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Messages:
    8,824
    Thanks Received:
    1,102
    Trophy Points:
    275
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +4,949
    What browser are you using. I use Chrome. It doesn't work.
     
  4. Muhammed
    Offline

    Muhammed Gold Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    13,194
    Thanks Received:
    1,782
    Trophy Points:
    290
    Location:
    Grabbing Pussy
    Ratings:
    +9,085
    Same here.

    And it's not just this USMB. The up arrow isn't working on other BBs.
     
  5. monkrules
    Offline

    monkrules Silver Member

    Joined:
    Aug 8, 2017
    Messages:
    1,841
    Thanks Received:
    200
    Trophy Points:
    90
    Ratings:
    +1,351
    My browser is Safari. My computers are a Mac Mini and a PowerBook.

    ----

    I also have Firefox installed but don't use it often. Just opened FF and tried the arrow navigation, it works fine on Firefox, too.
     
    Last edited: Oct 20, 2017
  6. Muhammed
    Offline

    Muhammed Gold Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    13,194
    Thanks Received:
    1,782
    Trophy Points:
    290
    Location:
    Grabbing Pussy
    Ratings:
    +9,085
    Maybe Chrome needs an update.
     
  7. Ringel05
    Online

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    51,511
    Thanks Received:
    9,794
    Trophy Points:
    2,030
    Location:
    MIB West
    Ratings:
    +29,607
    [​IMG]
     
  8. Picaro
    Offline

    Picaro Gold Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    12,341
    Thanks Received:
    1,626
    Trophy Points:
    290
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +8,178
    Chrome sucks, then.

    Next issue? ...
     
  9. bear513
    Offline

    bear513 Diamond Member

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Messages:
    48,538
    Thanks Received:
    6,273
    Trophy Points:
    1,830
    Ratings:
    +31,916

    I am on chrome and it works, you guys must have a lot of time on your hands to push every button and go into every detail, I just like to argue :)
     
    • Funny Funny x 2
  10. flacaltenn
    Offline

    flacaltenn Senior Mod Staff Member Senior USMB Moderator Gold Supporting Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    50,509
    Thanks Received:
    8,640
    Trophy Points:
    2,030
    Location:
    Hillbilly Hollywood, Tenn
    Ratings:
    +31,021
    I've noticed that also. But I THINK (not sure) it's only broken when the post is on SAME page as post you're clicking from. IF that's true --- it's a setting somewhere or linking is blown. If it's not -- probably just related to the long delays and speed issues.
     

Share This Page