Forum posting slow down or am I on slow down?

Discussion in 'Announcements and Feedback' started by depotoo, Dec 8, 2019.

  1. depotoo
    Offline

    depotoo Diamond Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    35,276
    Thanks Received:
    8,152
    Trophy Points:
    1,360
    Ratings:
    +25,317
    Posting is really dragging for me. Pages load fine, other websites are fine, Is it just me or are others experiencing the same?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. keepitreal
    Offline

    keepitreal Platinum Member

    Joined:
    Oct 4, 2016
    Messages:
    4,835
    Thanks Received:
    1,329
    Trophy Points:
    1,060
    Location:
    Chiraq
    Ratings:
    +4,033
    No, happening with me too

    I just switch to airplane mode, wait a few seconds and it's fine
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  3. bluzman61
    Offline

    bluzman61 Gold Member

    Joined:
    Sep 3, 2019
    Messages:
    4,769
    Thanks Received:
    1,044
    Trophy Points:
    245
    Location:
    Valparaiso, Indiana USA
    Ratings:
    +5,532
    Just a little bit slower than usual, but not that much.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. Mindful
    Online

    Mindful Platinum Member

    Joined:
    Sep 5, 2014
    Messages:
    24,349
    Thanks Received:
    6,683
    Trophy Points:
    420
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    Ratings:
    +41,538
    Certain threads crash. But not others.
     
    • Thank You! Thank You! x 1

Share This Page