cant get into chat. says i need to install plugins

Discussion in 'Computers' started by sarahgop, Apr 3, 2012.

  1. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    should i update to the latest java? says i need to install plugins.
     
  2. Ropey
    Offline

    Ropey To Life! Gold Supporting Member Supporting Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    33,172
    Thanks Received:
    5,488
    Trophy Points:
    1,150
    Location:
    On the water, away from the warf rats.
    Ratings:
    +7,995
  3. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    i uninstalled the old java and installed the latest version and still the same thing. i got a link about malware but that didnt help

    its really messed up. this moring i couldnt get into chat and it said i needed to install a plug in. when i did chat worked but then my anti virus started to have a bunch of malicious sites it said it was blocking. the chat then stops working. will the link you gave me fix it?

    i clicked a malware fix link and it fixed 100 errors but left 436. is there another link?
     
  4. Ropey
    Offline

    Ropey To Life! Gold Supporting Member Supporting Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    33,172
    Thanks Received:
    5,488
    Trophy Points:
    1,150
    Location:
    On the water, away from the warf rats.
    Ratings:
    +7,995
  5. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    thanks. that link looks different from the other one. thanks my good friend. i will try it in the morning. one further question. i found where the hidden partition is. if i choose that option and wipe things clean when i download firefox will it have my favorites still there?
     
  6. Ropey
    Offline

    Ropey To Life! Gold Supporting Member Supporting Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    33,172
    Thanks Received:
    5,488
    Trophy Points:
    1,150
    Location:
    On the water, away from the warf rats.
    Ratings:
    +7,995
    I don't know if you have a non-destructive option so it's best to save them to an external drive imo.

    Firefox Help - Firefox Bookmarks Tutorial***(The Mozilla Help Site)

    Do you have a flash thumb drive or some external drive?

    If so, follow the bookmark export instructions from Mozilla instructions.
     
  7. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    i clicked the link. its the same thing.
     
  8. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    i think it is different. wish me luck
     
  9. sarahgop
    Offline

    sarahgop Gold Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    3,089
    Thanks Received:
    471
    Trophy Points:
    130
    Ratings:
    +1,699
    i did a quick scan and it found 1 infected object and i removed it. was that a virus? now i am doing a full scan.
     
  10. Ropey
    Offline

    Ropey To Life! Gold Supporting Member Supporting Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    33,172
    Thanks Received:
    5,488
    Trophy Points:
    1,150
    Location:
    On the water, away from the warf rats.
    Ratings:
    +7,995
    It's likely some form of malware. What program are you using for an Anti-Virus?
     

Share This Page