Dyman Associates Insurance Group - Mitkä Ovat Parhaat Maat Maailmassa Vanheta?

irbygeorge01

Rookie
Joined
Mar 12, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Australia

Australian tunnetusti sokkeloinen $ 150 miljardiin (£ 75.8bn) hyvinvointijärjestelmän viime viikolla tehtiin merkittävä tarkastelun, joka olennaisesti suositteli peruskorjaus. Kuitenkin Commonwealth rahoittama vanhuuseläke oli näkyvästi poissa.

Poliittisesti herkkä aihe, se ei ollut soveltamisalaa asettamat konservatiivinen Abbott hallitus, vaikka se on suurin ja kallein osa Australian sosiaalisen security.Australians elävät ja työskentelevät pidempään. Vuoteen 2013 määrä australialaiset 65-vuotiaiden ja yli oli kasvanut 533000 alkaen viisi vuotta aikaisemmin, ja 17% ihmisistä 45-vuotiaista vanhemmat odotetaan toimivan yli 70 vuotta.

Vuonna 2012-13, yli puolet kaikista eläkkeelle miehiä ja neljännes eläkkeellä naisten nimetty hallituksen eläke / vähennys niiden pääasiallinen tulonlähde, 45% enemmän numero, joka kertoi Australian Bureau of Statistics he vedonnut siihen, kun he ensin eläkkeellä. Superannuation maksut (9,5% palkasta myötävaikuttanut työnantaja) on ollut pakollista vuodesta 1992.

Valtion eläkkeet ovat australialaisten asukkaiden yli 65-vuotiaita (67 by 2023), jotka ovat asuneet Australiassa vähintään 10 vuotta (joitakin poikkeuksia kuten pakolaisasema) ja jotka täyttävät tulojen ja omaisuuden vaatimukset.

Vuonna 2011, joka käännetty 60% australialaiset karsinnat ikää. Ihmiset, jotka työskentelevät ohi eläkeikää voi silti saada osittaista hyötyä tai kertasuorituksena palkitsemisjärjestelmien schemes.Each viikkoa eläkkeensaajat saavat enintään maksu 776,70 dollaria (£ 392) sinkkuja, tai 585,50 dollaria (£ 296), jos olet osa pari. Maksu täydentää jopa 63,50 dollaria (£ 32,13) kaksi viikkoa kattaa lääkealan korvaus, päälle Australian julkisesti rahoitetun yleispalvelun terveydenhoitoetuuksissa järjestelmästä, ja apuohjelmat korvaukset.

Jokainen valtio ja alue tarjoaa myös halpamatkailuun ja vähittäiskauppa alennuksia yli 60.

GERMANY

Ytimessä Saksan sosiaalietuuksien järjestelmä on kattava sosiaalivakuutuksen, johon useimmat työntekijät maksavat, joka sisältää terveydenhuollon tarjoamiseen, työttömyysvakuutus ja eläkevakuutus. Kun maksat kaikkiin näihin järjestelmän osat, (noin 15,5% palkasta terveydenhuollon, 3% työllisyyden vakuutus, hoitotyön vakuutukset, 2,2% tai 1,95% niille, joilla ei ole lapsia, 18,9% eläkevakuutuksen - useimmat Näiden jaettu työnantaja) sinulla on oikeus saada erilaisia etuja, kuten terveydenhuollon ikäihmisille. Reseptiä ja silmälasit, joihin tätä järjestelmää niin ei tarvitse hakea erikseen, eikä niitä luokitella etuja.

Henkilö jatkaa maksavat sairausvakuutusjärjestelmän kun ne eläkettä, ellei heillä ei ole keinoja. Karkeasti ottaen eläkkeelle jäädessään, yksilöt saavat puolet tai kaksi kolmasosaa nettotuloksesta kuin eläke. Noin 85% työvoimasta on kirjoilla järjestelmään. Ei ole oikeudellisesti minimi- tai maksimi eläke.

Normaali eläkeikä kaikille jälkeen syntyneet 1964 on 67 vuotta. Naiset, jotka vievät aikaa pois saada lapsia on heidän panoksensa täydentää valtion. Mutta OECD Tällä viikolla julkaistussa raportissa osoittaa, että Saksa on laajin eläkkeen ero miesten ja naisten Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Keskimääräinen eläke saanut on noin € 1052 (£ 767,46) miesten vanhan Länsi-Saksan valtioiden, ja € 1006 (£ 733,9) niille vanhassa Itä-Saksan valtiot, kun taas naisten luvut ovat € 521 (£ 380) ja € 705 (£ 514).

Kate Connolly, Berliini
 

Most reactions - Past 7 days

Forum List

Top