I need a compu geek...

Discussion in 'Computers' started by Dis, Jan 11, 2010.

  1. Dis
    Offline

    Dis Guest

    Ratings:
    +0
    ...Usually I can figure this shit out on my own..

    Under my old email addy, I had USMB set up to forward copies of PM's to my main email addy..

    Just switched over to U-Verse, and have a new email addy..

    Messages no longer forward, even tho I changed my email addy here, and still have the same option checked.

    Ideas?
     
  2. Ringel05
    Offline

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40,256
    Thanks Received:
    8,009
    Trophy Points:
    2,030
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +17,378
    Computer geeks - take your pick.

    [​IMG]
     
  3. Dis
    Offline

    Dis Guest

    Ratings:
    +0
    Thanks for nothing.
     
  4. Ringel05
    Offline

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40,256
    Thanks Received:
    8,009
    Trophy Points:
    2,030
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +17,378
    Never heard of U Verse so I can't help you with your computer issue. Funny bone issue is a totally different story.
    Actually, are you using a Windows OS?
     
    Last edited: Jan 11, 2010
  5. Ravi
    Offline

    Ravi Diamond Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    81,335
    Thanks Received:
    12,695
    Trophy Points:
    2,205
    Location:
    Hating Hatters
    Ratings:
    +29,785
    It prolly takes a bit to reset and send...try logging off of USMB and then back on.
     
  6. Dis
    Offline

    Dis Guest

    Ratings:
    +0
    I did that, with no luck..

    Next is going to be to create a bogus account, with the new email addy, and see if it works that way... Getting on my last nerve.
     

Share This Page