HELP ME: Forum is auto signing me out

Discussion in 'Announcements and Feedback' started by PLYMCO_PILGRIM, Aug 10, 2009.

  1. PLYMCO_PILGRIM
    Offline

    PLYMCO_PILGRIM Gold Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    17,416
    Thanks Received:
    2,855
    Trophy Points:
    183
    Location:
    America's Home Town
    Ratings:
    +2,863
    The USMESSAGEBOARD forum is automatically signing me out if I open a new tab or make a post.

    I have to re-sign in every time I post.

    I thought it was my browser but I went to another forum using this format and had no issues....i even went to a forum with a different format and am not having the issue.

    I clicked on the remember me box too which I never had to do in the past and its still signing me out.

    Anyone have suggestions?
     
  2. PLYMCO_PILGRIM
    Offline

    PLYMCO_PILGRIM Gold Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    17,416
    Thanks Received:
    2,855
    Trophy Points:
    183
    Location:
    America's Home Town
    Ratings:
    +2,863
    It just did it when i made that thread....had to re-sign in immediately after.

    Maybe something is wrong with this computer...i'll try again later from home and see what happens.

    Any suggestions are much appreciated though.
     
  3. Midnight Marauder
    Offline

    Midnight Marauder BANNED

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    12,404
    Thanks Received:
    1,876
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1,876
    The session and the "remember me" are cookie functions. Sounds like you are disallowing cookies from usmessageboard.com, offhand.
     
  4. L.K.Eder
    Offline

    L.K.Eder unbannable non-troll

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    20,290
    Thanks Received:
    3,606
    Trophy Points:
    280
    Location:
    theartching thapphireth
    Ratings:
    +6,772
    maybe it is a sign.
     
  5. xsited1
    Offline

    xsited1 Agent P

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    17,750
    Thanks Received:
    5,299
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Little Rock, AR
    Ratings:
    +5,306
    It could just be USMB, but I wouldn't take any chances. I'd run the following program in Safe mode:

    Malwarebytes.org
     
  6. KittenKoder
    Offline

    KittenKoder Senior Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    23,281
    Thanks Received:
    1,711
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Nowhere
    Ratings:
    +1,714
    If you're on Windows and using IE, follow Dillo's advice because that is a possibility.

    But I agree with Midnight, it sounds like your computer is canceling out the cookies, either you are not allowing them (or javascript) for this site or your cookies are getting wiped. If you are using Firefox just make sure you allow the URL on your script blockers.
     
  7. Ravi
    Offline

    Ravi Diamond Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    81,318
    Thanks Received:
    12,691
    Trophy Points:
    2,205
    Location:
    Hating Hatters
    Ratings:
    +29,754
    I had a problem this morning, I couldn't sign in from Firefox. Every time I typed in my password and hit log in, the password box would blank out. Worked fine on IE...so I closed Firefox, updated it and now it works fine.

    Prolly the powers that be changed some setting last maintenance session.
     
  8. PLYMCO_PILGRIM
    Offline

    PLYMCO_PILGRIM Gold Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    17,416
    Thanks Received:
    2,855
    Trophy Points:
    183
    Location:
    America's Home Town
    Ratings:
    +2,863
    THanks for the input everyone.

    I'll give those tips a shot now, there was a new security update i had downloaded for IE.

    I haven't changed any settings and this was a new issue, its doing it right now actually.

    If i figure it out i'll let y'all know what i had to do.
     
  9. PLYMCO_PILGRIM
    Offline

    PLYMCO_PILGRIM Gold Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    17,416
    Thanks Received:
    2,855
    Trophy Points:
    183
    Location:
    America's Home Town
    Ratings:
    +2,863
    I apologize in advance for the double posts but i am going to use this thread for testing purposes.

    Test 1
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. PLYMCO_PILGRIM
    Offline

    PLYMCO_PILGRIM Gold Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    17,416
    Thanks Received:
    2,855
    Trophy Points:
    183
    Location:
    America's Home Town
    Ratings:
    +2,863
    test 1 has failed.

    Test 2
     

Share This Page