Firefox users -- TV-Fox?

Discussion in 'Computers' started by Midnight Marauder, Nov 5, 2009.

  1. Midnight Marauder
    Offline

    Midnight Marauder BANNED

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    12,404
    Thanks Received:
    1,876
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1,876
    Anyone else have this great Firefox add-on?

    It turns your computer into a worldwide TV set, with hundreds of channels from all over the planet. It's installed as a toolbar in your FF browser, but unlike most toolbars this one is very secure and loads NO type of spyware or adware.

    Sports, movies, news, weather, cartoons, sci-fi, you name it this has it. It even has live streaming webcams from all over the world.

    It's really a nice toy, I've had it about a year now and it always works great, is miserly on your resources and is just awesome.

    Go Tools>Addons to get this one.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Ringel05
    Offline

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40,134
    Thanks Received:
    7,991
    Trophy Points:
    1,830
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +17,234
    I've seen it in the add ons and been debating trying it out. I will now that my new system can handle it easily.
    Thanks.
     
  3. Darkwind
    Offline

    Darkwind Gold Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    14,143
    Thanks Received:
    2,592
    Trophy Points:
    245
    Ratings:
    +4,258
    So far I'm not impressed.
     
  4. Gatekeeper
    Offline

    Gatekeeper Senior Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    2,004
    Thanks Received:
    350
    Trophy Points:
    48
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +350
    Well, I loaded the tool bar and the only thing that does not work is the TVSET, (LabPixiesTV)
    all the others work fine watching programming from Paris, the UK etc and all the HULU shows etc and their sound and resolution is excellent.
    I give 4 stars..........so far
     
  5. Gatekeeper
    Offline

    Gatekeeper Senior Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    2,004
    Thanks Received:
    350
    Trophy Points:
    48
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +350
    Well I played with FoxTV for a while now and the TV isn't working at all now, go figure :wtf: over? May delete this b4 the day is out :lol:
     
  6. KittenKoder
    Offline

    KittenKoder Senior Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    23,281
    Thanks Received:
    1,711
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Nowhere
    Ratings:
    +1,714
    I never got it to work right either ... guess only some systems can run it. Not every programmer will keep that in mind.
     
  7. Gatekeeper
    Offline

    Gatekeeper Senior Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    2,004
    Thanks Received:
    350
    Trophy Points:
    48
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +350
    Well, for some reason I can't get it to work now at all. Got the Firefox add-on, I have the latest Flash Player performed what the troubleshooting suggests and still nada. I am missing something and it is probably in front of my nose. I'll play with it later since this has challenged me and is tickin me off...:lol: But that's the 'fun' of playin with the computers..yeah right.
     
  8. KittenKoder
    Offline

    KittenKoder Senior Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    23,281
    Thanks Received:
    1,711
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Nowhere
    Ratings:
    +1,714
    I just gave up, not important enough for me to bother with really. I get all my TV from Hulu when I want on demand.
     
  9. morganfieldwueq
    Offline

    morganfieldwueq Rookie

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sounds great!But it seems that it has to do some improvement on compatibility,anyway I will have a try to see how powerful this "tv set" toolbar it is.
     
  10. Ringel05
    Offline

    Ringel05 Diamond Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40,134
    Thanks Received:
    7,991
    Trophy Points:
    1,830
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +17,234
    If you are using Windows you need to install Windows Media Player to make it work, for Linux you need the restricted codecs found at Ubuntu support. For Mac users you need the Windows Media player for Mac.
     

Share This Page