fatal windows error

Discussion in 'Computers' started by dilloduck, May 21, 2004.

  1. dilloduck
    Offline

    dilloduck Diamond Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    53,240
    Thanks Received:
    5,552
    Trophy Points:
    1,850
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +6,403
    I get a windows fatal exception error from time to time OE 0028:FF2C047B)

    any tips to deal with this?
     
  2. NewGuy
    Online

    NewGuy Guest

    Ratings:
    +0
    Which OS?
     
  3. DKSuddeth
    Offline

    DKSuddeth Senior Member

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    5,175
    Thanks Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    North Texas
    Ratings:
    +62
    gotta give more info dillo

    what OS

    is it random or does it happen at a certain point in a program, etc.

    when this started happening, what was the last thing changed on the system.
     
  4. dilloduck
    Offline

    dilloduck Diamond Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    53,240
    Thanks Received:
    5,552
    Trophy Points:
    1,850
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +6,403
    sorry win98SE happens at random
     
  5. DKSuddeth
    Offline

    DKSuddeth Senior Member

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Messages:
    5,175
    Thanks Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    North Texas
    Ratings:
    +62
    well, I'm going to guess video driver issues. maybe if you can supply more specific info we can peg it.
     
  6. NewGuy
    Online

    NewGuy Guest

    Ratings:
    +0
    Are you using an AMD or intel machine? What is the speed?
     
  7. dilloduck
    Offline

    dilloduck Diamond Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    53,240
    Thanks Received:
    5,552
    Trophy Points:
    1,850
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +6,403
    best i can do on the info for now---it appears to come when I click on something---doesnt matter what--then it crashes. Thanks for the help don't knock yourself out-----so far its not too irritating.
     
  8. freeandfun1
    Offline

    freeandfun1 VIP Member

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Messages:
    6,201
    Thanks Received:
    295
    Trophy Points:
    83
    Ratings:
    +296
    I've got one for ya....

    (using windows 98, 2nd edition, IE 6.032800.1106IC)

    Sometimes when I visit a site (especially Google) the page shows the code instead of the page. I have uninstalled and re-installed IE, I have Adaware and SpySweeper on my puter.... I can't get it to stop!
     
  9. NewGuy
    Online

    NewGuy Guest

    Ratings:
    +0
    Take a look the direction of your modem driver and modem hardware. -If you have one.

    Either that or shared irq's would be my second guess.

    I am finding modems are getting the error range you are referring to.
     
  10. NewGuy
    Online

    NewGuy Guest

    Ratings:
    +0
    What do you mean by code.....raw html?
     

Share This Page